TOBE Outerwear

Varumärke och produktfilm

TOBE Outerwear är en svensk tillverkare av kläder och utrustning för snöskoter, skidåkning och utomhusaktiviteter. Bolaget är etablerat internationellt och har sin största marknad i Nordamerika. 2020 firade TOBE 20 år sedan första plagget tillverkades. Trots att coronapandemin satt stopp för fest så bjöd vi upp till en porträttering av företagets grundare, Tomas.

I filmen återanvänds material från forna dagar där Tomas berättar historien om företagets resa till idag och hintar om vad framtiden har att erbjuda. Framförallt blir det tydligt att Tomas inte är rädd att kavla upp ärmarna och att passionen för skoteråkningen inte har minskat under hans 20 år i verksamheten. Linkfilm har under en längre tid producerat varumärkesfilm, produktfilm och content för TOBE vilket möjliggjorde en rejäl bildbank att välja på när uppdraget att skapa en porträttfilm landade på skrivbordet.

Linkfilm har tillsammans med kund utvecklat koncept och idé, samt filmat och efterbearbetat materialet till färdig produkt. Nedan kan du se filmen och ett urval andra produktioner för TOBE.