Rental

Behöver du utrustning till ditt nästa shoot? Hyr det av Linkfilm i Uppsala. Här finns filmutrustning, fototrustning och ljudutrustning för uthyrning till fotografer. Vi hyr ut vår egen utrustning när den inte används och kan därför erbjuda ett attraktivt pris.

Enkel upphämtning på Arkgatan 1 eller budat till din location.

Gimball riggad kamera för uthyrning.

Se ett axplock av vår arsenal nedan. Vi har det mesta för mindre film och fotouppdrag, från gimball och drönare till ljus och mikrofoner. Kontakta oss gärna med en förfrågan för ditt nästa uppdrag!

Vad kan jag hyra?

RED Monstro 8K, RED Komodo, Canon R5 , actionkameror, Fujifilm x100V. Variation av Canona EF & RF optik, Zeiss CP3 (24,35,50,85). Filmljus från bla Aputure och Lupolights. Fotosystem blixt från Profoto (D500). Mikrofoner, myggkit, inspelningsutrustning för ljud, mixer. Riggutrustning, stativ, kablar, skärmar, gimballs, DJI Focus, remote focus, med mera med mera

Kontakta oss med en specifik förfrågan för ditt uppdrag eller dina önskemål så återkommer vi med en offert. Hyran debiteras vanligtvis per dag. Bud kan ombesörjas mot extra kostnad.

Boka din utrustning här!